Om oss

Toni Tuunainen

Livtema grundades av Toni Tuunainen. Toni har tidigare arbetat som klientcoach inom en avhopparverksamhet från kriminella gäng och nätverk samt som behandlingsassistent på ett antal HVB-hem. Toni är certifierad i sorgbearbetning via Svenska Instititutet för Sorgbearbetning.

Han har framgångsrikt arbetat med hundratals elever/klienter, både på institutioner och ute på fältet. Han är även utbildad stödperson inom Youth Advocate Programs i samarbete med Botkyrka Kommun.


Helen Lind Jaktlund

Helen Lind Jaktlund har i samarbete med kyrkan arbetat med ungdomar i riskzonen i över 35 år. Helen är en av grundarna till fältarbetar gruppen Morsor på Stan och har till största del varit verksam ute på fältet, bland annat nattvandrat i tre decennier. Helen har samarbetat med kriminalvården där hon motiverat och stöttat de intagna med regelbundna besök. Helen har drivit flertalet programverksaheter för utsatta.

Helen har även arbetat inom behandlingshem och arbetar idag åt Södertälje pingstkyrka där hon varit delaktig i att förverkliga ett diakonalt center som stöttar mindre bemedlade och utsatta.


Helen Lind Jaktlund träffade jag 2006 när hon som representant för pingstkyrkan besökte oss då intagna på anstalterna Beateberg och Norrtälje. Helen bidrog till ett bättre klimat och mående för intagna samt även personal. Efter det har vi alltid haft någon form av kontakt och för mig är det hedrande och samtidigt naturligt att Helen är med styrelsen i för Livtema.Toni Tuunainen

Christer Edman

Christer Edman arbetar som coach och matchare för arbetssökande och har arbetat på olika anstalter. Christer är sociala medier-strateg på eMindSet. Christer har drivit eget företag inom marknadsföring och projektledning bl a för Hallstaviksnätverket som verkade för ökad trygghet, utbildning och stolthet bland boende på orten.

Tidigare arbetade han som projektledare och lösningsexpert på IBM för t ex Fazer, Stockholms trängselskatter, Nordea Bank och IBM i joint venture och verksamhetsutvecklare på Ericsson. Christer är utbildad i coachande förhållningssätt, certifierad nätverkare och diplomerad values online facilitator.

 


Christer Edman fick jag kontakt med via sociala medier i slutet av 2015. Efter att ha läst ett av mina inlägg ville Christer ta med texten till de intagna han arbetade med i ett projekt på Norrtälje anstalten. Istället för att ge Christer texten erbjöd jag mig att följa med och föreläsa för de intagna. Christer såg till att detta förverkligades och sedan dess har vi stöttat varandra i arbetet och även privat. Den livserfarenhet, integritet, kompetens och godhet Christer besitter fick mig att vilja ha honom som styrelsemedlem i Livtema.Toni Tuunainen

 

Redo för en verklig förändring?

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Kontakta oss